› Prodávané značky › Sanelli
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem
Kuchyňský nůž má zaoblenou širokou čepel. Díky její šířce a jejímu tvaru je právě vhodný pro běžné krájení v kuchyňském provozu, zanechává řez rovný a hladký. Délka čepele: 18 cm
Kuchyňský nůž má zaoblenou širokou čepel. Díky její šířce a jejímu tvaru je právě vhodný pro běžné krájení v kuchyňském provozu, zanechává řez rovný a hladký. Délka čepele: 20 cm
Kuchyňský nůž má zaoblenou širokou čepel. Díky její šířce a jejímu tvaru je právě vhodný pro běžné krájení v kuchyňském provozu, zanechává řez rovný a hladký. Délka čepele: 24cm
Kuchyňský nůž Japonský, má rovnou, širokou, pevnou čepel a používá se v japonské kuchyni na sekání a rozsekání masa, zeleniny a ovoce. Oválné zářezy v čepeli pomáhají potravině z čepele odpadat. Délka čepele: 16 cm.
Vykosťovací nůž svým specifickým tvarem a špičatým čepelem nám dovolí vniknout při vykosťování až ke kosti. Také se s ním dobře odblaňuje a vyřezává tučné části masa Délka čepele: 16 cm.
Vykosťovací nůž svým specifickým tvarem a špičatým čepelem nám dovolí vniknout při vykosťování až ke kosti. Také se s ním dobře odblaňuje a vyřezává tučné části masa Délka čepele: 18 cm.
Tento nůž má velké využití v kuchyni, hlavně na loupání, krájení. Je to malý praktický nůž i pro ty, kteří neradi používají velké kuchyňské nože Délka čepele: 10 cm
Nůž na maso má dlouhou štíhlou a pružnou čepel. Používá se na krájení pečeného nebo tepelně zpracovaného masa. Délka čepele: 24 cm.
Tento nůž má velké využití v kuchyni. I když je určen na rajčata, dobře se s ním krájí i jiná zelenina či ovoce, které je šťavnaté a má pevnou slupku. Délka čepele: 12 cm.
Ostří i velikost nože odpovídají potřebě čištění a vykrajování všech druhů zeleniny. Délka čepele: 6 cm
Kuchyňský nůž strettissima ( úzký ) používáme v kuchyni ke krájení uzeného lososa, ale dobře jej využijeme i k potírání dorty a nanášení polev. Je velmi pružný a dlouhý a dobře se s ním manipuluje. Délka čepele: 28 cm
Kuchyňský nůž na lososa se zářezy, je velmi pružný, úzký a dlouhý nůž, který používáme především ke krájení uzeného lososa, ale také jiných ryb. Olivové zářezy zabraňují lepení se ryby a díky jeho tvaru dokážeme nařezat i opravdu velmi tenké plátky . Délka čepele: 31 cm.
Kuchyňský nůž nářezový, má pevnou, rovnou a širokou čepel a využíváme ho pro přesné krájení uzenin, šunky i sýrů Délka čepele: 30 cm.
Kuchyňský nůž na chléb je pružný, čepel má zoubkovaté ostří a využíváme jej ke krájení chleba, pečiva, pizze Délka čepele: 32 cm.
Tento nůž je velmi šikovným pomocníkem ve studené kuchyni, používáme ho k namazání pomazánek a jiného. Tvar a šířka čepele nám tuto operaci velmi usnadňuje. Nůž použijeme i na krájení, jeho jemná pilka na hraně čepele nám pomůže dobře proniknout i do měkké zeleniny a ovoce, aniž by nám vytekla šťáva. Délka čepele: 11 cm.
Sekáček je velmi tvrdý, těžký a ostrý. Používáme ho na sekání masa a kostí. Délka čepele: 16 cm.
Dlouhá, pružná, 3,5 cm široká špachtle se hodí hlavně v cukrářském provozu, ale využijeme i při vaření na varné desce. Délka špachtle: 27 cm.